Thursday, September 09, 2010

raya datang lagi

bile datang je raya, aku pusing pale, bile pusing pale jer, raya  mesti datang...adoyai..hahaha..
aku xsuke raye sebab aku nih malas mengemas..faham-faham je la..lelaki...ade mase rajin, ade masenye malas..aku nih dalam kategori yang banyak malas dari yang rajin..sape yang kate aku rajin tuh, memang masalah besar tuh..hahaha

tapi yang best nye waktu raye ni, macam bese la..bukan si kecik je, hatta si besar sekali pon nak sangat duit raye..sape tak nak duit free an...duit, duit....di mana kau duit..hahaha

tapi wat kali ke-2 nye tahun nih, family aku beraye tak cukup korum...sorang dok kat mesir da...huhuhu...harap-harapnye tahun depan cukup le..huuu...

erm..sekarang ni, adik aku ngah rajin mengemas, tapi aku..punye la malas..haha..dok ngadap blog nih..hee..jadi..beransur dulu lah yew...

take care everyone...

adios...:)


~kuretomey~

2 comments:

amnahshah said...

kure yang pemalas...!! =p

kure tomey said...

hish budak menah nih...sebok jerk..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...